Nijsten Rijvaardigheid

Op deze pagina vind je alles over Nijsten Rijvaardigheid.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Nijsten Rijvaardigheid is 62%, 42 personen deden examen (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Les volgen bij Nijsten Rijvaardigheid? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Nijmegen.

Alle contact- en adresgegevens van Nijsten Rijvaardigheid.

De school heeft een vestiging in Milsbeek. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Ringeloor 8, 6596GD Milsbeek. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-42155994. Het KvK-nummer van de rijschool is: 500537360000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7243Z1.

In welke plaats vind ik Nijsten Rijvaardigheid precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Milsbeek.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Milsbeek. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Hibma en Autorijschool Henriette.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Nijsten Rijvaardigheid

Slagingspercentage

62

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-42155994

Adres

Ringeloor 8

Postcode

6596GD

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

500537360000

Rijschoolnummer

7243Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Nijsten Rijvaardigheid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo