Verkeersschool De Vries

Alle gegevens van Verkeersschool De Vries.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Vries ligt op 57%, 35 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Les volgen bij Verkeersschool De Vries? Dan heb je de keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Rijswijk.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool De Vries.

Deze school heeft een locatie in Rijswijk Zh. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Broekslootkade 123, 2281TD Rijswijk Zh. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (070) 399 15 24, of 06 48 72 74 76. De school heeft een eigen site: verkeersschooldevries.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 643072550000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3971F1.

Waar bezoek ik Verkeersschool De Vries?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Rijswijk Zh.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rijswijk Zh. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: autorijschool Moena en Verkeersschool Focus.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool De Vries

Slagingspercentage

57

Aantal examens

35

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 399 15 24

Telefoon-nr

06 48 72 74 76

Website

verkeersschooldevries.nl

Adres

Broekslootkade 123

Postcode

2281TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

643072550000

Rijschoolnummer

3971F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Vries”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo