Motorrijschool Peter Waterval

Alles wat je wilt weten over Motorrijschool Peter Waterval.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Peter Waterval is 89%, 80 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor rijles bij Motorrijschool Peter Waterval? Dan heb je de keus uit 2 CBR locaties: Kerkrade, Urmond.

Gratis proefles & motor theorie

Bespaar geld op je motorrijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Motorrijschool Peter Waterval.

De school is te vinden in Eijsden. De adresgegevens zijn als volgt: Schoolstraat 13, 6245CE Eijsden. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via 06 51 39 82 93. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: peterwaterval.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140681940000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0937H8.

In welke plaats vind ik Motorrijschool Peter Waterval precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Eijsden.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Eijsden. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorprofessional en Drive Out Rij- Taxiopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Motorrijschool Peter Waterval

Slagingspercentage

89

Aantal examens

80

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 39 82 93

Website

peterwaterval.nl

Adres

Schoolstraat 13

Postcode

6245CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

140681940000

Rijschoolnummer

0937H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motorrijschool Peter Waterval”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Motorrijschool Peter Waterval
Motorrijschool Peter Waterval

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo