Motorrijschool Peter Waterval

(2 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over Motorrijschool Peter Waterval.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Peter Waterval ligt op 97%, 30 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor. Kies je voor les bij Motorrijschool Peter Waterval? Je kunt kiezen uit 2 examenlocaties van het CBR: Kerkrade, Urmond.

Contact- en adresgegevens van Motorrijschool Peter Waterval.

Je vindt de school in Eijsden. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Schoolstraat 13, 6245CE Eijsden. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@peterwaterval.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 51 39 82 93. Ze hebben een eigen website met meer informatie: peterwaterval.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 140681940000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0937H8.

In welke plaats vind je Motorrijschool Peter Waterval precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Eijsden.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Eijsden. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: LangelaanFY en Motorrijschool XT.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Motorrijschool Peter Waterval

Slagingspercentage

97

Aantal examens

30

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@peterwaterval.nl

Telefoon-nr

06 51 39 82 93

Website

peterwaterval.nl

Adres

Schoolstraat 13

Postcode

6245CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

140681940000

Rijschoolnummer

0937H8

2 reviews for Motorrijschool Peter Waterval

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Leon van der Cruijsen

  Na mijn zestigste ben ik nog begonnen met motorrijles. Het bijzondere van Peter is dat hij je niet alleen opleidt om het rijbewijs te halen maar dat hij veel energie stopt in hoe je je veilig en met plezier in het verkeer beweegt.
  Peter is direct in zijn communicatie, maar het voelt wel goed en werkte voor mij.

 2. WvH

  Het gebied waar Motorrijschool Peter Waterval de lessen geeft in Zuid-Limburg is het mooiste plekje in Nederland om op je eigen motor te kunnen genieten.

  Mijn droom om motor te kunnen rijden, ondanks mijn kleine postuur, wordt nu gerealiseerd doordat Peter motoren op maat heeft, waar ik op kan lessen om de motor volledig te kunnen beheersen. Peter gaat een stapje verder om je te helpen zingend en dansend je rust te bewaren en vertrouwen te hebben in je motor en ook in jezelf. Ik les nu 2x in de week en telkens als ik kom is er iemand geslaagd zowel bij Peter als bij Xavier. Ik ben begonnen bij een andere rijschool in Maastricht. Ben ontzettend blij met Peter als instructeur die jou in een korte tijd op examen niveau kan brengen met zowel de bijzondere verrichtingen als op de weg. Wordt vervolgd…
  WvH

Motorrijschool Peter Waterval
Motorrijschool Peter Waterval

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo