Motorrijschool Peter Waterval

Alle informatie die je nodig hebt over Motorrijschool Peter Waterval.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Motorrijschool Peter Waterval ligt op 94%, 33 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor. Ga je van start met rijles bij Motorrijschool Peter Waterval? Je kiest uit een van de 2 CBR locaties: Kerkrade, Urmond. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Contact & telefoon van Motorrijschool Peter Waterval.

Deze school heeft een locatie in Eijsden. De adresgegevens zijn als volgt: Schoolstraat 13, 6245CE Eijsden. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@peterwaterval.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 51 39 82 93. Deze rijschool heeft een eigen website, peterwaterval.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 140681940000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0937H8.

Waar zit Motorrijschool Peter Waterval precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Eijsden.

Bekijk alle Rijscholen in Eijsden. Check ook deze rijscholen: Motorservice Vink en Auto/motorrijschool RAMÓN.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Motorrijschool Peter Waterval

Slagingspercentage

94

Aantal examens

33

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

info@peterwaterval.nl

Telefoon-nr

06 51 39 82 93

Website

peterwaterval.nl

Adres

Schoolstraat 13

Postcode

6245CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

140681940000

Rijschoolnummer

0937H8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. WvH

    Het gebied waar Motorrijschool Peter Waterval de lessen geeft in Zuid-Limburg is het mooiste plekje in Nederland om op je eigen motor te kunnen genieten.

    Mijn droom om motor te kunnen rijden, ondanks mijn kleine postuur, wordt nu gerealiseerd doordat Peter motoren op maat heeft, waar ik op kan lessen om de motor volledig te kunnen beheersen. Peter gaat een stapje verder om je te helpen zingend en dansend je rust te bewaren en vertrouwen te hebben in je motor en ook in jezelf. Ik les nu 2x in de week en telkens als ik kom is er iemand geslaagd zowel bij Peter als bij Xavier. Ik ben begonnen bij een andere rijschool in Maastricht. Ben ontzettend blij met Peter als instructeur die jou in een korte tijd op examen niveau kan brengen met zowel de bijzondere verrichtingen als op de weg. Wordt vervolgd…
    WvH

Motorrijschool Peter Waterval
Motorrijschool Peter Waterval

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo