Mentor Rijopleidingen

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina lees je alles over Mentor Rijopleidingen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Mentor Rijopleidingen is 54%, 13 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Mentor Rijopleidingen? Dan heb je de keuze uit 3 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Haarlem, Utrecht. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Mentor Rijopleidingen.

Deze school vind je in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Mississippidreef 21, 3565CE Utrecht. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 33 44 40 06. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 851990950000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1078G5.

Waar vind ik Mentor Rijopleidingen?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Utrecht.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Vrijheid en Rijschool Erwin de Wit.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Mentor Rijopleidingen

Slagingspercentage

54

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 33 44 40 06

Adres

Mississippidreef 21

Postcode

3565CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem, Utrecht

KvK-nummer

851990950000

Rijschoolnummer

1078G5

1 review for Mentor Rijopleidingen

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. M.meiyer

    Beste rijschool van Nederland, en raad het iedereen aan. Want ben 1x geslaagd in 4 weken..
    Grt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo