Autorijschool D. van der Kolk

Alles op een rijtje over Autorijschool D. van der Kolk.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool D. van der Kolk ligt op 33%, 3 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je van start met rijles bij Autorijschool D. van der Kolk? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool D. van der Kolk.

De school heet een locatie in Zoetermeer. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Du Meelaan 48, 2722ZB Zoetermeer. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 21 50 02 12. Het KvK-nummer van de school is: 272855330000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1908R6.

In welke plaats vind ik Autorijschool D. van der Kolk precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Zoetermeer.

Bekijk hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? De Zeeuw Rijopleidingen en Storm opleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool D. van der Kolk

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 21 50 02 12

Adres

Du Meelaan 48

Postcode

2722ZB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

272855330000

Rijschoolnummer

1908R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool D. van der Kolk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool D. van der Kolk
Autorijschool D. van der Kolk

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo