Autorijschool M. Gravekamp

Alles over Autorijschool M. Gravekamp.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool M. Gravekamp is 40%, 68 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool M. Gravekamp? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Leiden.

Welke keurmerken heeft de school?

De school beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool M. Gravekamp.

Deze school heeft een locatie in Voorhout. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Veldzuringstraat 20, 2215WK Voorhout. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (025) 222 16 26, of 06 55 74 80 96. De school heeft een eigen site met meer informatie: mariogravekamp.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 280663530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 1376U7.

In welke plaats zit Autorijschool M. Gravekamp precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio Voorhout.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Voorhout. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Blom en Auto- en Bromfietsrijschool Karin Detmers.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool M. Gravekamp

Slagingspercentage

40

Aantal examens

68

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(025) 222 16 26

Telefoon-nr

06 55 74 80 96

Website

mariogravekamp.nl

Adres

Veldzuringstraat 20

Postcode

2215WK

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280663530000

Rijschoolnummer

1376U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool M. Gravekamp”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool M. Gravekamp
Autorijschool M. Gravekamp

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo