LeoLest

Alle informatie die je nodig hebt over LeoLest.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van LeoLest ligt op 51%, 68 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je voor rijles bij LeoLest? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Mierlo. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Alle contact- en adresgegevens van LeoLest.

De rijschool heeft een vestiging in Beek En Donk. Op zoek naar adresgegevens? Kievitlaan 2, 5741AZ Beek En Donk. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@leolest.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 14 85 22 33. De school beschikt over een eigen website: leolest.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 706057260000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3946R1.

In welke plaats vind je LeoLest (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Beek En Donk.

Bekijk alle Rijscholen in Beek En Donk. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool 7 Star en Rijschool Swart.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: LeoLest

Slagingspercentage

51

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@leolest.nl

Telefoon-nr

06 14 85 22 33

Website

leolest.nl

Adres

Kievitlaan 2

Postcode

5741AZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

706057260000

Rijschoolnummer

3946R1

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Okke van de Ven

    Leolest is zeer zeker aan te raden als je verzekerd wil zijn van goede rijlessen. Met Leo was het altijd super gezellig in de auto en alles is super duidelijk uitgelegd en ik heb alles super fijn aangeleerd gekregen, met handige tips en trucjes. Al met al kan ik Leolest alleen maar heel sterk aanraden. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd voor mij rijexamen en kon ik altijd zonder angst en met plezier gaan rijlessen!

  2. isis korenman

    Fijne rijlessen gehad, relaxte instructeur en in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs. Ik zou leolest zeker aanraden 🙂

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo