Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f.

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f..

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f. ligt op 67%, 87 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f.? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Mierlo. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f..

De school is te vinden in Beek En Donk. Hierbij de adresgegevens: De Hoeve 16, 5741WS Beek En Donk. De school is telefonisch bereikbaar via (0492) 84 17 82, of 06 20 35 19 35. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 172627240000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5625G8.

In welke plaats vind je Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f. (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in Beek En Donk.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Beek En Donk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Arlo de Bie en Autorijschool Fernando de Graven.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f.

Slagingspercentage

67

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0492) 84 17 82

Telefoon-nr

06 20 35 19 35

Adres

De Hoeve 16

Postcode

5741WS

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

172627240000

Rijschoolnummer

5625G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
2

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Willeke

  Hoi Eva, dat klinkt wel bekend. Ik hoor van mijn zoon dat Patrick hem heel vervelend bejegende. Ik zal hier niet zeggen wat hij allemaal zei volgens mijn zoon, maar het was dusdanig ernstig dat ik Patrick heb gebeld. Naast dit zijn er overigens wel meer dingen die niet juist verlopen. Tijdens het hele telefoongesprek gedroeg Patrick zich onprofessineel en liet hij me niet uitpraten. Er restte mij niets anders dan te zeggen dat we beter met de samenwerking konden stoppen. Ik heb hier werkelijk geen woorden voor. Onverantwoord dat die man les mag geven. We sluiten vervolgens het gesprek af met de opmerking dat ik ervan uitga dat alles netjes wordt afgehandel. Maar nee hoor. Ik hoor niks meer van hem, terwijl we nog geld tegoed hebben van hem. Heb er nog twee mails aan gewijd, maar hij reageert nergens op.

 2. Eva

  Geen respect voor de leerlingen.
  Als je n vraag hebt krijg je het antwoord : zoek naar op op google je luistert toch niet.
  Ik had eigenlijk moeten opnemen wat hij allemaal tegen mij zei. Voelde me zwaar vernederd door deze oude vent die denkt dat hij alles is en alles kan maken. M’n laatste rijles heb ik n uur gereden en bijna geen woord van hem gehoord aan het einde van de rijles kreeg ik te horen dat ik z’n beetje alles fout deed dus ik vroeg wat ik moest verbeteren en mocht het maar op google opzoeken en op yt filmpjes kijken hoe het moest. Ik dacht echt dat als je iemand bijna 50eu pu betaald dat die persoon dan wel moeite doet om jou te helpen om uiteindelijk je rijbewijs te halen maar nee hoor. Hij vond het niet erg dat wel heeeel veel lessen nodig ga hebben voor dat ik mijn rijbewijs kan halen. Maar dat snap ik wel met de lessen die hij geeft ben ik over n jaar nog niet klaar.
  Op naar de volgende rijschool

Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f.
Autorijschool Patrick van de Kruijs v.o.f.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo