Rijschool G.J. de Jonge

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool G.J. de Jonge.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool G.J. de Jonge is 70%, 33 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool G.J. de Jonge? Je hebt de keus uit 2 CBR locaties: Meppel, Emmeloord. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contact & telefoon van Rijschool G.J. de Jonge.

Deze school is gevestigd in Vollenhove. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Kerkstraat 52, 8325BL Vollenhove. Per e-mail bereik je ze op gj.dejonge@ziggo.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is (0527) 24 32 73. Het KvK-nummer van de rijschool is 050318840000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1229F1.

In welke plaats vind je Rijschool G.J. de Jonge precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Vollenhove.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Vollenhove. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijbewijsbijrob en Rijschool Frank.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool G.J. de Jonge

Slagingspercentage

70

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

gj.dejonge@ziggo.nl

Telefoon

(0527) 24 32 73

Adres

Kerkstraat 52

Postcode

8325BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

050318840000

Rijschoolnummer

1229F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool G.J. de Jonge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo