Rijschool G.J. de Jonge

Alle gegevens van Rijschool G.J. de Jonge.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool G.J. de Jonge is 64%, 28 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool G.J. de Jonge? Dan heb je keuze uit 2 CBR afrijdlocaties: Meppel, Emmeloord. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool G.J. de Jonge.

De rijschool heeft een locatie in Vollenhove. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Kerkstraat 52, 8325BL Vollenhove. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bel de rijschool op, (0527) 24 32 73. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 050318840000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1229F1.

Waar vind je Rijschool G.J. de Jonge (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Vollenhove.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Vollenhove. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: L.I.E.F. (Leren In Een Flits) en Rijbewijsbijrob.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool G.J. de Jonge

Slagingspercentage

64

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0527) 24 32 73

Adres

Kerkstraat 52

Postcode

8325BL

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

050318840000

Rijschoolnummer

1229F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool G.J. de Jonge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo