autorijschool Boeve

Lees alles over autorijschool Boeve.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van autorijschool Boeve ligt op 70%, 44 personen deden examen (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijlessen bij autorijschool Boeve? Voor het afrijden heb je keus uit 2 CBR locaties: Meppel, Emmeloord.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan verschillende strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van autorijschool Boeve.

De school is gevestigd in Sint Jansklooster. Hierbij de adresgegevens van de school: Heetveld 1a, 8326BG Sint Jansklooster. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 0527 24 60 45, of 06 37 54 93 35. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 581016080000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6317U4.

In welke plaats vind ik autorijschool Boeve (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Sint Jansklooster.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Sint Jansklooster. Heb je deze rijscholen al bekeken? L.I.E.F. (Leren In Een Flits) en Rijschool G.J. de Jonge.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: autorijschool Boeve

Slagingspercentage

70

Aantal examens

44

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Telefoon

0527 24 60 45

Telefoon-nr

06 37 54 93 35

Adres

Heetveld 1a

Postcode

8326BG

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel, Emmeloord

KvK-nummer

581016080000

Rijschoolnummer

6317U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “autorijschool Boeve”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo