Rijschool Hartenhof Assen ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Hartenhof

Ontdek alles over Rijschool Hartenhof.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hartenhof ligt op 57%, 81 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Praktijkles volgen bij Rijschool Hartenhof? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Assen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proefles

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis!

Adres- en contactgegevens van Rijschool Hartenhof.

Je vindt de rijschool in Assen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Hoofdvaartsweg 90, 9406XC Assen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-15263096. Het KvK-nummer van de rijschool is 592849780000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8771X4.

In welke plaats vind ik Rijschool Hartenhof precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Assen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Assen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool van der Klok – t.h.o.d.n. NXXT en A28-Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Hartenhof

Slagingspercentage

57

Aantal examens

81

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06-15263096

Adres

Hoofdvaartsweg 90

Postcode

9406XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

592849780000

Rijschoolnummer

8771X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hartenhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo