Rijschool Hartenhof

Lees meer over Rijschool Hartenhof.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hartenhof is 63%, 101 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Hartenhof? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van het CBR: Assen. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Hartenhof.

De rijschool heeft een locatie in Assen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Hoofdvaartsweg 90, 9406XC Assen. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06-15263096. Het KvK-nummer van de rijschool is 592849780000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8771X4.

Waar bezoek je Rijschool Hartenhof precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere scholen in Assen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Assen. Check ook deze twee rijscholen: Be Sure rijopleidingen en Autorijschool Berghuis.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Hartenhof

Slagingspercentage

63

Aantal examens

101

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-15263096

Adres

Hoofdvaartsweg 90

Postcode

9406XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen

KvK-nummer

592849780000

Rijschoolnummer

8771X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hartenhof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo