Groenia.nl

Alle informatie die je nodig hebt over Groenia.nl.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Groenia.nl ligt op 25%, 20 leerlingen deden bij deze rijschool examen. Deze rijschool biedt ook les met een personenauto met automaat. Kies je ervoor bij deze school te lessen, leg je examen af bij een van de 3 CBR examenlocaties: Leeuwarden, Alkmaar, Hoor.

Contact- en adresgegevens van Groenia.nl.

De rijschool is gevestigd in Schagen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Piet Blokkerstraat 78,1742RZ Schagen. Helaas is er nog geen e-mailadres doorgegeven. Als je liever telefonisch contact opneemt, bereik je de rijschool op 650997008. Helaas is het ons niet bekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Groenia.nl is 371157050000.

Wat is de locatie van Groenia.nl precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande Google Maps-kaart.

Meer rijscholen in Schagen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Schagen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Wilma Smit, en Verkeersschool Stammers.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Specification: Groenia.nl

Praktijklessen

Personenauto

Bijzonderheden

Automaat personenauto

Slagingspercentage

25

Aantal examens

20

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Alkmaar, Hoorn

Telefoonnummer 1

650997008

Adres

Piet Blokkerstraat 78

Postcode

1742RZ

Plaats

KvK-nummer

371157050000

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Groenia.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo