Rijschool BikeLife

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool BikeLife.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool BikeLife is 91%, 68 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AVB). Rijles volgen bij Rijschool BikeLife? Je hebt keus uit 1 CBR-examenlocaties: Amsterdam. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool BikeLife.

Je vindt de school in Leiderdorp. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Ericalaan 9, 2351CW Leiderdorp. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@bikelife.nl. Telefonisch contact met de rijschool? 071 203 2137. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: bikelife.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is 735466150000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5420F5.

Waar zit Rijschool BikeLife (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Leiderdorp.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Leiderdorp. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Wolffson en Motorrijschool Verbaandert.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool BikeLife

Slagingspercentage

91

Aantal examens

68

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@bikelife.nl

Telefoon

071 203 2137

Website

bikelife.nl/

Adres

Ericalaan 9

Postcode

2351CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

735466150000

Rijschoolnummer

5420F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool BikeLife”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo