Rijschool BikeLife

Alles op een rijtje over Rijschool BikeLife.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool BikeLife ligt op 100%, 3 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs AVB). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Lessen volgen bij Rijschool BikeLife? Je examen doe je bij een van de 2 examenlocaties: Amsterdam, Leiden.

Beste motor theorieboek, gratis oefenen & gratis proeflessen

Bespaar geld met de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool BikeLife.

Je vindt de rijschool in Leiderdorp. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Ericalaan 9, 2351CW Leiderdorp. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 071 203 2137. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, bikelife.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is: 735466150000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5420F5.

Waar bezoek je Rijschool BikeLife (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Leiderdorp.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Leiderdorp. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: motorrijlesdirk.nl en Rijschool Royalty.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool BikeLife

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

071 203 2137

Website

bikelife.nl/

Adres

Ericalaan 9

Postcode

2351CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leiden

KvK-nummer

735466150000

Rijschoolnummer

5420F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool BikeLife”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo