Rijschool Hermen

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Hermen.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hermen is 52%, 232 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij Rijschool Hermen? Voor het afrijden heb je keus uit 3 CBR afrijdlocaties: Deventer, Almelo, Enschede. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Hermen.

De rijschool heeft een locatie in Rijssen. Hierbij de adresgegevens van deze school: Kalanderstraat 8B, 7461JM Rijssen. De school is telefonisch bereikbaar op 054 854 10 95, of 06 40 09 94 87. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschoolhermen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 641783230000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8320G7.

Waar vind ik Rijschool Hermen (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Rijssen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rijssen. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Driving4All en Verkeersschool Just Drive B.V..

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Hermen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

232

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

054 854 10 95

Telefoon-nr

06 40 09 94 87

Website

rijschoolhermen.nl

Adres

Kalanderstraat 8B

Postcode

7461JM

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Almelo, Enschede

KvK-nummer

641783230000

Rijschoolnummer

8320G7

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Esther Korpershoek

    Deze rijschool is mij erg goed bevallen. Er werken een stel leuke en alerte instructeurs die mij samen veilig naar het examen hebben geleid. Soms is het even wennen als je weer een andere begeleider hebt dan de vorige keer, maar het voordeel daarvan vond ik toch wel dat iedere instructeur weer andere specifieke tips heeft.
    Verder beschikt de school over een paar comfortabele auto’s (Volkswagen golf) en ook de administratie is er netjes geregeld.
    Al met al dus een hele fijne rijschool!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo