Rijschool Hermen

Lees meer over Rijschool Hermen.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hermen is 63%, 121 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Kies je voor lessen bij Rijschool Hermen? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR-examenlocaties: Deventer, Almelo.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Hermen.

De school heet een locatie in Rijssen. Hierbij de adresgegevens: Barmsijs 65, 7463BB Rijssen. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 054 854 10 95, of 06 40 09 94 87. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolhermen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 641783230000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8320G7.

Waar bezoek je Rijschool Hermen?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in Rijssen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Rijssen. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: AutorijschoolBeslist en Rijschool Holten.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Hermen

Slagingspercentage

63

Aantal examens

121

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

054 854 10 95

Telefoon-nr

06 40 09 94 87

Website

rijschoolhermen.nl

Adres

Barmsijs 65

Postcode

7463BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Almelo

KvK-nummer

641783230000

Rijschoolnummer

8320G7

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Esther Korpershoek

    Deze rijschool is mij erg goed bevallen. Er werken een stel leuke en alerte instructeurs die mij samen veilig naar het examen hebben geleid. Soms is het even wennen als je weer een andere begeleider hebt dan de vorige keer, maar het voordeel daarvan vond ik toch wel dat iedere instructeur weer andere specifieke tips heeft.
    Verder beschikt de school over een paar comfortabele auto’s (Volkswagen golf) en ook de administratie is er netjes geregeld.
    Al met al dus een hele fijne rijschool!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo