Marissink Rijopleidingen

Alles op een rijtje over Marissink Rijopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Marissink Rijopleidingen ligt op 74%, 97 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: motor, auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Marissink Rijopleidingen? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR locaties: Deventer, Almelo.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Marissink Rijopleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Rijssen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Diekjansweg 110A, 7462JJ Rijssen. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 225 408 75, of 06 575 77 487. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: marissinkrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 561014490000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6303X5.

In welke plaats zit Marissink Rijopleidingen precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Rijssen.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Rijssen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool ACR en Autorijschool Jo Vluggen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Marissink Rijopleidingen

Slagingspercentage

74

Aantal examens

97

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 225 408 75

Telefoon-nr

06 575 77 487

Website

marissinkrijopleidingen.nl

Adres

Diekjansweg 110A

Postcode

7462JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer, Almelo

KvK-nummer

561014490000

Rijschoolnummer

6303X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Marissink Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo