eXperience – rijopleidingen

Lees meer over eXperience – rijopleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van eXperience – rijopleidingen ligt op 100%, 1 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor rijles bij eXperience – rijopleidingen? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Berkel Enschot.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van eXperience – rijopleidingen.

Deze school is gevestigd in Sprang-Capelle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Vier Heultjes 81, 5161PW Sprang-Capelle. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 46 33 85 02. Het KvK-nummer van deze rijschool is 171672820000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 5986W0.

Waar bezoek je eXperience – rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in regio Sprang-Capelle.

Klik hier voor meer Rijscholen in Sprang-Capelle. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Peter Jansen B.V. en Jow Autorijlessen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: eXperience – rijopleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 33 85 02

Adres

Vier Heultjes 81

Postcode

5161PW

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

171672820000

Rijschoolnummer

5986W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “eXperience – rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

eXperience – rijopleidingen
eXperience – rijopleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo