Autorijschool Dilek

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Autorijschool Dilek.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dilek ligt op 0%, 4 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Dilek? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Berkel-Enschot. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Dilek.

Je vindt deze school in Waalwijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Talmastraat 109, 5142VD Waalwijk. Bellen? Het telefoonnummer is 06 20 12 97 33. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 741000840000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1066U5.

In welke plaats vind je Autorijschool Dilek (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Waalwijk.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Waalwijk. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: LesGigant Verkeersschool en Rijschool KA-PLAN.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Dilek

Slagingspercentage

0

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 20 12 97 33

Adres

Talmastraat 109

Postcode

5142VD

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

741000840000

Rijschoolnummer

1066U5

1 review for Autorijschool Dilek

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Dennis

  Over Rijschool Dilek:
  Ik raad het zeker niet aan. Laat je niet misleiden door het uiterlijk. Ze is een demon in de gedaante van een blonde vrouw.
  Het absorbeert je levensenergie met zijn agressieve en corrupte psychologie. Het vernietigt al uw rijplezier en verlangen om een ​​rijbewijs te halen.
  zij is altijd confronterend en beledigend.
  Elk gesprek eindigt altijd in ruzie.
  “Ik ben zo boos op mezelf dat ik hem zes uur lang heb moeten uithouden.”
  Blijf uit de buurt van Dilek. Woon niet eens met hem in dezelfde buurt. zij is gek, hij moet behandeld worden in een psychiatrisch ziekenhuis.
  Zij heeft geen onderwijskwalificaties of vaardigheden.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo