Elfsteden rijschool

Alles over Elfsteden rijschool.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Elfsteden rijschool ligt op 45%, 44 personen deden examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Elfsteden rijschool? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Elfsteden rijschool.

Deze school vind je in Leeuwarden. Hier de adresgegevens van deze rijschool: It Bynt 21, 8941AA Leeuwarden. Dit is het e-mailadres van de school: info@elfstedenrijschool.nl. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 17 22 00 15. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: elfstedenrijschool.nl. Het KvK-nummer van deze school is 679414940000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3690K7.

Waar zit Elfsteden rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in Leeuwarden.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: J.D. Lamsma en Verkeersschool Ton van Spanje.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Elfsteden rijschool

Slagingspercentage

45

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@elfstedenrijschool.nl

Telefoon-nr

06 17 22 00 15

Website

elfstedenrijschool.nl

Adres

It Bynt 21

Postcode

8941AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

679414940000

Rijschoolnummer

3690K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Elfsteden rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo