Autorijschool Koster

Alle gegevens van Autorijschool Koster.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Koster ligt op 33%, 9 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Koster? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leeuwarden. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Koster.

Deze school vind je in Leeuwarden. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Moezel 1, 8939AM Leeuwarden. Dit is het e-mailadres van de rijschool: jeroen@jeroenkoster.com. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 582159969, of 06-51495886. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, jeroenkoster.com. Het KvK-nummer van de school is 010587640000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 7910F4.

In welke plaats zit Autorijschool Koster (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Leeuwarden.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: ‘t Stalhûs dienstverlening en Rijschool Kamperman.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Koster

Slagingspercentage

33

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

jeroen@jeroenkoster.com

Telefoon

582159969

Telefoon-nr

06-51495886

Website

jeroenkoster.com

Adres

Moezel 1

Postcode

8939AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

010587640000

Rijschoolnummer

7910F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Koster”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo