Verkeersschool Rob Dost

Alles over Verkeersschool Rob Dost.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Rob Dost is 38%, 26 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Rob Dost? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Leeuwarden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Rob Dost.

De rijschool heeft een vestiging in Leeuwarden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Epemastate 59, 8926MZ Leeuwarden. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@verkeersschoolrobdost.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 22 97 18 91. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: verkeersschoolrobdost.nl. Het KvK-nummer van de school is 644752200000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4676U4.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Rob Dost (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Leeuwarden.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Leeuwarden. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool Jan Steenstra en Chris op wielen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool Rob Dost

Slagingspercentage

38

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschoolrobdost.nl

Telefoon-nr

06 22 97 18 91

Website

verkeersschoolrobdost.nl

Adres

Epemastate 59

Postcode

8926MZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

644752200000

Rijschoolnummer

4676U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Rob Dost”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo