Autorijschool J. van der Bij

Ontdek alles over Autorijschool J. van der Bij.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool J. van der Bij is 100%, 1 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Autorijschool J. van der Bij? Dan heb je keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Leeuwarden. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool J. van der Bij.

Deze school is gevestigd in Leeuwarden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Moezel 22, 8939AL Leeuwarden. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 141 784 74. Het KvK-nummer van de rijschool is: 010997240000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4354U8.

Waar vind ik Autorijschool J. van der Bij precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Leeuwarden.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Leeuwarden. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: DireXions en Werter – Team Opleidingen V.O.F..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool J. van der Bij

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon

06 141 784 74

Adres

Moezel 22

Postcode

8939AL

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

010997240000

Rijschoolnummer

4354U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool J. van der Bij”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool J. van der Bij
Autorijschool J. van der Bij

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo