Autorijschool Theo Welmers

Alle details over Autorijschool Theo Welmers.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Theo Welmers is 62%, 45 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Theo Welmers? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Hoogeveen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Theo Welmers.

De rijschool heeft een locatie in Hoogeveen. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Wolfsbosstraat 24, 7906NR Hoogeveen. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: rijschoolwelmers@kpnplanet.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0528) 23 23 02, of 06 53 40 72 04. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: rijschooltheowelmers.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 040484860000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1363N7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Theo Welmers (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Hoogeveen.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Hoogeveen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool A. v.d. Wetering en JobTrans B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Theo Welmers

Slagingspercentage

62

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolwelmers@kpnplanet.nl

Telefoon

(0528) 23 23 02

Telefoon-nr

06 53 40 72 04

Website

rijschooltheowelmers.nl

Adres

Wolfsbosstraat 24

Postcode

7906NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

40484860000

Rijschoolnummer

1363N7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Theo Welmers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Theo Welmers
Autorijschool Theo Welmers

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo