Driving Club

(1 klantbeoordeling)

Alle details over Driving Club.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Driving Club is 43%, 44 personen legden examen af bij deze rijschool. Les je bij deze school, dan doe je examen bij een van de 3 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Goud.

Contact & telefoon van Driving Club.

De rijschool is gevestigd in Moordrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Meester Lallemanstraat 93,2841CC Moordrecht. Je bereikt ze per e-mail via:j.h-fk@live.nl. Natuurlijk zijn ze ook telefonisch bereikbaar: 624311048. Het is ons onbekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Driving Club is 577887660000.

Waar zit Driving Club (Maps, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Alle rijscholen in de regio Moordrecht.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Moordrecht. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Rai, en Autorijschool Van Leeuwen.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Specification: Driving Club

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

43

Aantal examens

44

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Gouda

E-mailadres

j.h-fk@live.nl

Telefoonnummer 2

624311048

Adres

Meester Lallemanstraat 93

Postcode

2841CC

Plaats

KvK-nummer

577887660000

1 review for Driving Club

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. mahbouba zafari

    De manier hoe deze rijinstructuer les gaf vergelijken met mijn eerste rijinstructeur is heel groot verschil. Driving Club de rijinstructeur geeft zijn leerlingen met een goede intentie les. Hij is geduldig en laat zijn leerlingen met zelfvertrouwen gaan rijden. Hij geeft leerlingen de tijd om van hun fouten te leren door steeds te corrigeren op een goeie manier.
    Ik ben nu geslaagd, maar vanaf hier wil ik hem van harte bedanken.
    HEEL ERG BEDANKT COACH!

 Rijschoolspecialist.nl
Logo