Drive with Joy

(22 klantbeoordelingen)

Lees alles over Drive with Joy.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive with Joy ligt op 55%, 20 personen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Drive with Joy? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Utrecht. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het cbr theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Drive with Joy.

Deze rijschool heeft een locatie in Odijk. Hierbij de adresgegevens van de school: Goudsbloem 59, 3984CM Odijk. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 24 25 00 05. Het KvK-nummer van deze school is 666935940000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3419U2.

In welke plaats zit Drive with Joy (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Odijk.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Odijk. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Martijn Diks en Gazenbeek M.W.C..

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Drive with Joy

Slagingspercentage

55

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 25 00 05

Adres

Goudsbloem 59

Postcode

3984CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

666935940000

Rijschoolnummer

3419U2

22 reviews for Drive with Joy

1.2
1
0
0
0
21

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Opgelichte

  Vuile oplichtster. Alleen maar zielig doen. Ik krijg nog honderden euro’s terug maar ho maar. Ze belooft van alles maar er gebeurt niks. Ze heeft het alleen maar over haar kinderen en man. Het ergst is nog dat die man bij de politie werkt . Zij is een vieze gore vuile oplichtster maar haar man vindt dat blijkbaar normaal. Maanden hoor je niets en moet je smeken om les te krijgen omdat je theorie anders verloopt. Na maanden laat ze wat horen en zegt dan dat haar mobiel kapot was . Ja joh. Kut wijf.

 2. Jurjen Van Wijk

  Klopt helemaal ik kreeg nog iets van 5 a 600 euro van haar Maar nee.

  Ze is en ze blijft sws een oplichtster ik ben er ook ingetrapt in haar verhalen terwijl haar ex man wel goed doet daar is niks over te klagen maar van haar wel ze liegt en bedriegt de heleboel bij elkaar.

  Dus wees slim ga niet naar joyce toe maar naar iemand anders.

  Want ze is niet te vertrouwen.

  En ik heb het gezien bij Dennis en Bram op YouTube.

  Dus nogmaals ga niet met haar in de zee want je krijg je geld nooit meer terug.

 3. no joy

  K*t ho*r

 4. Iemand

  Je moet naar opgelicht kijken bij Dennis Schouten en Bram Krikke!
  Je moet ook op houden met het gejank van je en je Ex en vreemd gaan

 5. Gaat je niks aan

  En loop je nog steeds te janken over je ex!! Rot toch op en ga eens werken voor je geld!!

 6. Jan

  Is ze nog steeds mensen aan het oplichten. Wees slim en ga met haar niet in zee. Alleen maar ellende!! Ze neemt je geld aan maar regelt niks en heeft allemaal zielige verhalen.

 7. john

  Was op tv, is een grote oplichtster

 8. Anoniem

  Duidelijk een hater, die iemand anders bedrijf kapot wilt maken. Door veel opzettelijk negatieve reviews te plaatsten.

 9. Maaktnietuit

  Alleen maar slechte ervaringen. Laat rustig maanden niks horen terwijl je constant vraagt of je weer “mag” lessen. Na maanden zegt ze dat haar telefoon stuk was…. Ondertussen is je theorie verlopen. Ze belooft het geld van de TTT en examen terug te betalen (omdat je totaal geen vertrouwen meer hebt stop je ermee tereijl je een heel pakket gekocht hebt) maar dat doet ze gewoon niet. Ze reageert nergens op. Het kost een hoop ergernis. Onder de les heeft ze het alleen maar over haar problemen. Ze spreekt onder de les met haar man af en neemt haar kinderen met de les mee.

 10. Kees

  Lelijke vrouw

 11. Anoniem

  Geld niet terug gekregen. Oplichter die joyce.

 12. Anoniem

  Oplichtster!!! Pas op met deze vrouw!! Psychisch ziek!

 13. Jan

  Los van alle oplichting leert deze mevrouw Boekweit je helemaal niets. Nu ik mijn rijbewijs bij de ANWB heb gehaald zie ik wat voor drastisch kwaliteitsverschil er is. Om van te janken, eerlijk waar. Zij mag gewoon geen lesgeven in mijn optiek.

 14. Leon

  Nooit bij deze rijschool gaan lessen! Deze vrouw (Joyce) is een oplichter eerste klas. 1.700 is een hoop geld, vooral voor mij als 18 jarige! Naar dit geld kan ik fluiten 🙁

 15. ik weet dat ik bang ben voor joy

  IK VIND DIT GWN KUT kut ik word hier opgelicht GODVERDOMME

 16. Luuk

  Steelt je geld

 17. Rosemarijn

  Zelf ook opgelicht, Begon juni 2018 uiteindelijk juni 2019 nog geen steek verder. Niks geleerd geen feedback. Eerste aantal lessen erg vrolijk en geïnteresseerd. Na een aantal lessen volle mep betaalt 1700 euro. Geen factuur gehad niks Geen reacties op data voor een nieuwe rijles. De datum zelf van de rijles niet op komen dagen. Vaak tijdens lessen erg druk met andere dingen en geen aandacht voor de leerling.. uiteindelijk overstap gemaakt. Had nog 5 lessen en een examen staan. Zodra ik het aangaf ben ik geblokkeerd en verwijderd op sociale media. Nooit mijn geld terug gehad. Nieuwe rijschool begin augustus 2019 . Bleek dat ik alles verkeerd had aangeleerd. Kon opnieuw beginnen..

 18. Win

  Ik krijg nog veel geld van haar, terug halen doe ik het..op wat voor manier dan ook.

 19. Marc

  oplichter

 20. Anoniem

  Oplichter

 21. Henkjan ter apel

  Zie powned onrecht, ze is een oplichter

 22. Gijs

  Nooit doen, er zijn vele gedupeerde mensen al..
  Komt afspraken niet na, alleen maar zeuren over haar scheiding enz enz. Teveel betaald lesgeld krijg je ook niet terug

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo