Drive with Joy

Op deze pagina lees je alles over Drive with Joy.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive with Joy is 89%, 9 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Start je met les bij Drive with Joy? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Drive with Joy.

Je vindt deze school in Odijk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Goudsbloem 59, 3984CM Odijk. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 24 25 00 05. Het KvK-nummer van deze school is: 666935940000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3419U2.

Wat is de locatie van Drive with Joy precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in de regio Odijk.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Odijk. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Gazenbeek M.W.C. en Auto-Rijschool Nico Aperloo.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Drive with Joy

Slagingspercentage

89

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 25 00 05

Adres

Goudsbloem 59

Postcode

3984CM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

666935940000

Rijschoolnummer

3419U2

Reviews

0.0
1
0
0
0
21

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Opgelichte

  Vuile oplichtster. Alleen maar zielig doen. Ik krijg nog honderden euro’s terug maar ho maar. Ze belooft van alles maar er gebeurt niks. Ze heeft het alleen maar over haar kinderen en man. Het ergst is nog dat die man bij de politie werkt . Zij is een vieze gore vuile oplichtster maar haar man vindt dat blijkbaar normaal. Maanden hoor je niets en moet je smeken om les te krijgen omdat je theorie anders verloopt. Na maanden laat ze wat horen en zegt dan dat haar mobiel kapot was . Ja joh. Kut wijf.

 2. Jurjen Van Wijk

  Klopt helemaal ik kreeg nog iets van 5 a 600 euro van haar Maar nee.

  Ze is en ze blijft sws een oplichtster ik ben er ook ingetrapt in haar verhalen terwijl haar ex man wel goed doet daar is niks over te klagen maar van haar wel ze liegt en bedriegt de heleboel bij elkaar.

  Dus wees slim ga niet naar joyce toe maar naar iemand anders.

  Want ze is niet te vertrouwen.

  En ik heb het gezien bij Dennis en Bram op YouTube.

  Dus nogmaals ga niet met haar in de zee want je krijg je geld nooit meer terug.

 3. no joy

  K*t ho*r

 4. Iemand

  Je moet naar opgelicht kijken bij Dennis Schouten en Bram Krikke!
  Je moet ook op houden met het gejank van je en je Ex en vreemd gaan

 5. Gaat je niks aan

  En loop je nog steeds te janken over je ex!! Rot toch op en ga eens werken voor je geld!!

 6. Jan

  Is ze nog steeds mensen aan het oplichten. Wees slim en ga met haar niet in zee. Alleen maar ellende!! Ze neemt je geld aan maar regelt niks en heeft allemaal zielige verhalen.

 7. john

  Was op tv, is een grote oplichtster

 8. Anoniem

  Duidelijk een hater, die iemand anders bedrijf kapot wilt maken. Door veel opzettelijk negatieve reviews te plaatsten.

 9. Maaktnietuit

  Alleen maar slechte ervaringen. Laat rustig maanden niks horen terwijl je constant vraagt of je weer “mag” lessen. Na maanden zegt ze dat haar telefoon stuk was…. Ondertussen is je theorie verlopen. Ze belooft het geld van de TTT en examen terug te betalen (omdat je totaal geen vertrouwen meer hebt stop je ermee tereijl je een heel pakket gekocht hebt) maar dat doet ze gewoon niet. Ze reageert nergens op. Het kost een hoop ergernis. Onder de les heeft ze het alleen maar over haar problemen. Ze spreekt onder de les met haar man af en neemt haar kinderen met de les mee.

 10. Kees

  Lelijke vrouw

 11. Anoniem

  Geld niet terug gekregen. Oplichter die joyce.

 12. Anoniem

  Oplichtster!!! Pas op met deze vrouw!! Psychisch ziek!

 13. Jan

  Los van alle oplichting leert deze mevrouw Boekweit je helemaal niets. Nu ik mijn rijbewijs bij de ANWB heb gehaald zie ik wat voor drastisch kwaliteitsverschil er is. Om van te janken, eerlijk waar. Zij mag gewoon geen lesgeven in mijn optiek.

 14. Leon

  Nooit bij deze rijschool gaan lessen! Deze vrouw (Joyce) is een oplichter eerste klas. 1.700 is een hoop geld, vooral voor mij als 18 jarige! Naar dit geld kan ik fluiten 🙁

 15. ik weet dat ik bang ben voor joy

  IK VIND DIT GWN KUT kut ik word hier opgelicht GODVERDOMME

 16. Luuk

  Steelt je geld

 17. Rosemarijn

  Zelf ook opgelicht, Begon juni 2018 uiteindelijk juni 2019 nog geen steek verder. Niks geleerd geen feedback. Eerste aantal lessen erg vrolijk en geïnteresseerd. Na een aantal lessen volle mep betaalt 1700 euro. Geen factuur gehad niks Geen reacties op data voor een nieuwe rijles. De datum zelf van de rijles niet op komen dagen. Vaak tijdens lessen erg druk met andere dingen en geen aandacht voor de leerling.. uiteindelijk overstap gemaakt. Had nog 5 lessen en een examen staan. Zodra ik het aangaf ben ik geblokkeerd en verwijderd op sociale media. Nooit mijn geld terug gehad. Nieuwe rijschool begin augustus 2019 . Bleek dat ik alles verkeerd had aangeleerd. Kon opnieuw beginnen..

 18. Win

  Ik krijg nog veel geld van haar, terug halen doe ik het..op wat voor manier dan ook.

 19. Marc

  oplichter

 20. Anoniem

  Oplichter

 21. Henkjan ter apel

  Zie powned onrecht, ze is een oplichter

 22. Gijs

  Nooit doen, er zijn vele gedupeerde mensen al..
  Komt afspraken niet na, alleen maar zeuren over haar scheiding enz enz. Teveel betaald lesgeld krijg je ook niet terug

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo