Ajjan Rijschool

Ontdek alles over Ajjan Rijschool.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Ajjan Rijschool is 13%, 15 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Ajjan Rijschool? Je rij-examen doe je bij een van de 5 examenlocaties: Haarlem, Eemnes, Den Helder, Utrecht, Leusden. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Ajjan Rijschool.

De rijschool is te vinden in Odijk. Hierbij de adresgegevens van de school: Zeisterweg 59a, 3984NJ Odijk. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 0640401174. Het KvK-nummer van deze school is 88468763. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3358F4.

In welke plaats vind ik Ajjan Rijschool (routebeschrijving en kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Odijk.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Odijk. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Alert Auto- En Motorrijschool en Autorijschool Atlas Traffic.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Ajjan Rijschool

Slagingspercentage

13

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0640401174

Adres

Zeisterweg 59a

Postcode

3984NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Eemnes, Den Helder, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

88468763

Rijschoolnummer

3358F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ajjan Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo