Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes

Alles wat je wilt weten over Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes is 56%, 18 personen legden examen af (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes? Dan heb je keuze uit 1 CBR afrijdlocaties: Doetinchem. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes.

De rijschool is te vinden in Hengelo Ov. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Molenstraat 20, 7551DC Hengelo Ov. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 42 24 23 73. De school beschikt over een eigen website: drive-pro.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 773296860000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5280W5.

Waar bezoek je Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Hengelo Ov.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Ter Doest B.V. en Rijschool Drive Up.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes

Slagingspercentage

56

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 42 24 23 73

Website

drive-pro.nl/

Adres

Molenstraat 20

Postcode

7551DC

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

773296860000

Rijschoolnummer

5280W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes
Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo