Autorijschool Celeste

Alle gegevens over Autorijschool Celeste.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Celeste is 45%, 11 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Les volgen bij Autorijschool Celeste? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Enschede. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Celeste.

Je vindt de rijschool in Hengevelde. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Bentelosestraat 4, 7496PG Hengevelde. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 44 87 56 15. Het KvK-nummer van de school is: 576535770000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2532K5.

Waar bezoek je Autorijschool Celeste?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in Hengevelde.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hengevelde. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Yacoub en Drive-Pro t.h.o.d.n. Wim Steintjes.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Celeste

Slagingspercentage

45

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 44 87 56 15

Adres

Bentelosestraat 4

Postcode

7496PG

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

576535770000

Rijschoolnummer

2532K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Celeste”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo