Rijbewijzz

Lees meer over Rijbewijzz.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijzz is 48%, 33 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Les volgen bij Rijbewijzz? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Enschede.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijbewijzz.

Deze school is gevestigd in Neede. Hierbij de adresgegevens van de school: Merelstraat 6, 7161HP Neede. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 49 88 79 99. De school heeft een eigen site: rijlezz.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 672646380000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2413U3.

Wat is de locatie van Rijbewijzz (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in regio Neede.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Neede. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Berkelland rijopleiding en Verkeersschool Guus Kolkman V.O.F..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijbewijzz

Slagingspercentage

48

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 49 88 79 99

Website

rijlezz.nl/

Adres

Merelstraat 6

Postcode

7161HP

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

672646380000

Rijschoolnummer

2413U3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijzz”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo