Dinkla Verkeersopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Dinkla Verkeersopleidingen.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Dinkla Verkeersopleidingen ligt op 63%, 135 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Dinkla Verkeersopleidingen biedt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto,aanhangwagen achter vrachtauto,heftruck,adr,tractor. Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto, bromfiets, tractor. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Start je met les bij Dinkla Verkeersopleidingen? Je hebt keus uit 2 CBR locaties: Heerenveen, Sneek. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek & gratis proefles

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Heeft deze school een keurmerk?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Contactgegevens, adres en overige info over Dinkla Verkeersopleidingen.

Deze rijschool vind je in Balk. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Gaaikemastraat 49A, 8561AM Balk. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0514) 60 33 81. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: dinkla-balk.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 705330240000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0840Z2.

In welke plaats vind ik Dinkla Verkeersopleidingen (route & kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Balk.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Balk. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Verkeersschool van Moorsel en Autorijschool De Jong.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Dinkla Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

63

Aantal examens

135

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

dinkla-balk.nl

Adres

Gaaikemastraat 49A

Postcode

8561AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

705330240000

Rijschoolnummer

0840Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dinkla Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Dinkla Verkeersopleidingen
Dinkla Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo