Dinkla Verkeersopleidingen

Ontdek alles over Dinkla Verkeersopleidingen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Dinkla Verkeersopleidingen ligt op 58%, 180 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Dinkla Verkeersopleidingen biedt ook beroepsopleiding(en) aan: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, heftruck, adr, tractor. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je van start met rijlessen bij Dinkla Verkeersopleidingen? Dan heb je keus uit 2 examenlocaties: Heerenveen, Sneek.

Heeft de rijschool keurmerken?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling mag je topkwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Dinkla Verkeersopleidingen.

De school heet een locatie in Balk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Gaaikemastraat 49A, 8561AM Balk. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (0514) 60 33 81. Ze hebben een eigen website met meer informatie: dinkla-balk.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 705330240000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0840Z2.

In welke plaats vind je Dinkla Verkeersopleidingen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Balk.

Bekijk alle Rijscholen in Balk. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Cor Eriks en Verkeersschool Tilstra B.V..

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Dinkla Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

58

Aantal examens

180

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Heftruck

Beschikbaar

ADR

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0514) 60 33 81

Website

dinkla-balk.nl

Adres

Gaaikemastraat 49A

Postcode

8561AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

705330240000

Rijschoolnummer

0840Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dinkla Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Dinkla Verkeersopleidingen
Dinkla Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo