DAR-GO Rijopleiding

Op deze pagina vind je alles over DAR-GO Rijopleiding.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DAR-GO Rijopleiding ligt op 39%, 18 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij DAR-GO Rijopleiding? Je praktijkexamen doe je bij een van de 3 CBR examenlocaties: Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek voor de auto, motor of scooter.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van DAR-GO Rijopleiding.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: J.H. van den Broekstraat 14, 3071MB Rotterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 83 69 22 99. Het KvK-nummer van deze school is 839940170000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 9106U0.

Waar bezoek ik DAR-GO Rijopleiding?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Drive Direct en Rijschool Da Vinci.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: DAR-GO Rijopleiding

Slagingspercentage

39

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 83 69 22 99

Adres

J.H. van den Broekstraat 14

Postcode

3071MB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

839940170000

Rijschoolnummer

9106U0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DAR-GO Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo