Verkeersschool Impuls

Alle details over Verkeersschool Impuls.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Impuls is 39%, 66 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool Impuls? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Impuls.

De rijschool is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Laan op Zuid 1278, 3071AC Rotterdam. Proefles aanvragen? Neem contact op via tarbaz@live.nl. De school is telefonisch bereikbaar via 06 51 10 86 28. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 242695850000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8196U7.

In welke plaats zit Verkeersschool Impuls precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in Rotterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rolls Autorijschool en Rijschool Paraaf.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Impuls

Slagingspercentage

39

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

E-mail

tarbaz@live.nl

Telefoon

06 51 10 86 28

Adres

Laan op Zuid 1278

Postcode

3071AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

242695850000

Rijschoolnummer

8196U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Impuls”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo