All You Can Drive

(1 klantbeoordeling)

Alle gegevens van All You Can Drive.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van All You Can Drive is 39%, 80 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij All You Can Drive? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van All You Can Drive.

De school is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Laan op Zuid 284, 3071AA Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 0637353807. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 714862750000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4047F7.

Waar bezoek je All You Can Drive (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool de Schakel en Autorijschool Traff-X.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: All You Can Drive

Slagingspercentage

39

Aantal examens

80

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0637353807

Adres

Laan op Zuid 284

Postcode

3071AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

714862750000

Rijschoolnummer

4047F7

1 review for All You Can Drive

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Elizabeth Castrillon

    Excellent methodology and effective results!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo