Dames Rijschool

Alle informatie over Dames Rijschool.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Dames Rijschool is 0%, 4 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met rijles bij Dames Rijschool? Je hebt keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Dames Rijschool.

Je vindt deze rijschool in Rotterdam. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Joliotplaats 614, 3069TR Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 0611148097. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 760631000000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1492U4.

In welke plaats vind je Dames Rijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: De Rijopleider 2Go2 en Autorijschool Autolimit.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Dames Rijschool

Slagingspercentage

0

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0611148097

Adres

Joliotplaats 614

Postcode

3069TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

760631000000

Rijschoolnummer

1492U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dames Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo