Autorijschool Polanen

Alle details over Autorijschool Polanen.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Polanen ligt op 52%, 27 personen deden examen (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Polanen? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Polanen.

De rijschool heeft een locatie in Woerden. Dit zijn de adresgegevens: Godfried Bomansweg 23, 3446ZM Woerden. De rijschool bellen? 06 28 21 56 22. Het KvK-nummer van de rijschool is: 606647030000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3481G2.

In welke plaats vind ik Autorijschool Polanen precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Woerden.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Woerden. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Druppel Opleidingen en Learn fast.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Polanen

Slagingspercentage

52

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 21 56 22

Adres

Godfried Bomansweg 23

Postcode

3446ZM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

606647030000

Rijschoolnummer

3481G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Polanen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo