Burggraaf Rijopleidingen

Alles wat je wilt weten over Burggraaf Rijopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Burggraaf Rijopleidingen is 60%, 20 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je van start met les bij Burggraaf Rijopleidingen? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rotterdam.

Adresgegevens en telefoonnummer van Burggraaf Rijopleidingen.

Deze school is gevestigd in Zevenhuizen Zh. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Ambachtssingel 17, 2761LX Zevenhuizen Zh. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 614354874. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 588746580000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1555W8.

Waar zit Burggraaf Rijopleidingen (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Zevenhuizen Zh.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zevenhuizen Zh. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: R.A. Driving Master en Autorijschool Euro Power.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Burggraaf Rijopleidingen

Slagingspercentage

60

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

614354874

Adres

Ambachtssingel 17

Postcode

2761LX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam

KvK-nummer

588746580000

Rijschoolnummer

1555W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Burggraaf Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo