Autorijschool van Reijen

Alles over Autorijschool van Reijen.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Reijen is 50%, 26 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool van Reijen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-locaties: Gouda.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool van Reijen.

De school heet een locatie in Gouda. De adresgegevens zijn als volgt: Westerkade 62, 2802SM Gouda. Stuur ze meteen een bericht: info@avrautorijschoolvanreijen.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (0182) 51 77 30, of 06 48 56 56 48. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: avrautorijschoolvanreijen.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243503250000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1922A8.

In welke plaats vind ik Autorijschool van Reijen precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Gouda.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Gouda. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Simia en Autorijschool Energy.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool van Reijen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@avrautorijschoolvanreijen.nl

Telefoon

(0182) 51 77 30

Telefoon-nr

06 48 56 56 48

Website

avrautorijschoolvanreijen.nl

Adres

Westerkade 62

Postcode

2802SM

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

243503250000

Rijschoolnummer

1922A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Reijen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo