Burger Rijopleiding

Ontdek alles over Burger Rijopleiding.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Burger Rijopleiding is 0%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Burger Rijopleiding? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Gouda. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Burger Rijopleiding.

De school is te vinden in Gouda. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Jan van Beaumontstraat 67, 2805RP Gouda. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 0650297479. Het KvK-nummer van deze rijschool is 704023450000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8020G6.

In welke plaats vind ik Burger Rijopleiding precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Gouda.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Gouda. Heb je deze rijscholen al bekeken? Arvias en Autorijschool Chef.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Burger Rijopleiding

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0650297479

Adres

Jan van Beaumontstraat 67

Postcode

2805RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

704023450000

Rijschoolnummer

8020G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Burger Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo