Autorijschool “Gouda”

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool “Gouda”.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Gouda” ligt op 44%, 27 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: motor, auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool “Gouda”? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Gouda.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling profiteer je daarvan: je mag extra kwaliteit verwachten!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool “Gouda”.

Deze school is gevestigd in Gouda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: von Suttnerstraat 44, 2806HE Gouda. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0182) 52 67 61. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijschoolgouda.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 290137850000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5628A1.

In welke plaats vind ik Autorijschool “Gouda”?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Gouda.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Gouda. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Bax en Autorijschool Modante.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool “Gouda”

Slagingspercentage

44

Aantal examens

27

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0182) 52 67 61

Website

rijschoolgouda.nl

Adres

von Suttnerstraat 44

Postcode

2806HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

290137850000

Rijschoolnummer

5628A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Gouda””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Gouda”
Autorijschool “Gouda”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo