Autorijschool van Elderen

Alle details over Autorijschool van Elderen.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Elderen is 74%, 46 personen deden examen (rijbewijs B). Les volgen bij Autorijschool van Elderen? Je kunt kiezen uit 1 CBR locaties: Eindhoven. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool van Elderen.

De rijschool is gevestigd in Luyksgestel. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Zandkuil 2, 5575AS Luyksgestel. Dit is het e-mailadres van deze school: info@autorijschoolvanelderen.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06-42524289. De rijschool beschikt over een eigen website: autorijschoolvanelderen.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 899768430000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 5830W5.

Wat is de locatie van Autorijschool van Elderen?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Luyksgestel.

Klik hier voor alle Rijscholen in Luyksgestel. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Aalders en Auto-Motorrijschool C. v.d. Wildenberg.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool van Elderen

Slagingspercentage

74

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolvanelderen.nl

Telefoon

06-42524289

Website

autorijschoolvanelderen.nl

Adres

Zandkuil 2

Postcode

5575AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

899768430000

Rijschoolnummer

5830W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Elderen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool van Elderen
Autorijschool van Elderen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo