Autorijschool van Elderen

Alles op een rijtje over Autorijschool van Elderen.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Elderen is 77%, 31 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Autorijschool van Elderen? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Eindhoven. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool van Elderen.

Deze rijschool is gevestigd in Luyksgestel. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zandkuil 2, 5575AS Luyksgestel. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@autorijschoolvanelderen.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06-42524289. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschoolvanelderen.nl. Het KvK-nummer van de school is 561176200000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5830W5.

Waar vind ik Autorijschool van Elderen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Luyksgestel.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Luyksgestel. Check ook deze rijscholen: Theo van de Looy en Auto- en Motorrijschool J. Botteram.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool van Elderen

Slagingspercentage

77

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolvanelderen.nl

Telefoon

06-42524289

Website

autorijschoolvanelderen.nl

Adres

Zandkuil 2

Postcode

5575AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

561176200000

Rijschoolnummer

5830W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Elderen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool van Elderen
Autorijschool van Elderen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo