Rijschool Elif

Alles over Rijschool Elif.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Elif is 70%, 20 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Elif? Je hebt de keus uit 1 examenlocatie van CBR: Utrecht. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Elif.

Je vindt de school in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van deze school: Nigerdreef 129, 3564EC Utrecht. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 39 32 04 38. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 628804030000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9863F8.

Waar bezoek ik Rijschool Elif (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle andere rijscholen in de regio Utrecht.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersinstituut A. Boonen en Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Elif

Slagingspercentage

70

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 39 32 04 38

Adres

Nigerdreef 129

Postcode

3564EC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

628804030000

Rijschoolnummer

9863F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Elif”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo