Autorijschool Orhan

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Orhan.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Orhan ligt op 35%, 62 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Lessen volgen bij Autorijschool Orhan? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Orhan.

Deze school is gevestigd in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Saharadreef 14, 3564CV Utrecht. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via (030) 261 85 83. Het KvK-nummer van de school is 301600480000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0608A8.

In welke plaats vind je Autorijschool Orhan precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Utrecht.

Klik hier voor meer Rijscholen in Utrecht. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Weber Bilthoven en Rijschool Sen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Orhan

Slagingspercentage

35

Aantal examens

62

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 261 85 83

Adres

Saharadreef 14

Postcode

3564CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301600480000

Rijschoolnummer

0608A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Orhan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo