Autorijschool Orhan

Alle informatie over Autorijschool Orhan.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Orhan ligt op 38%, 87 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Autorijschool Orhan? Dan kies je uit 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Orhan.

De rijschool heeft een locatie in Utrecht. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Saharadreef 14, 3564CV Utrecht. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@autorijschoolorhan.nl. Bel de rijschool op, (030) 261 85 83. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301600480000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0608A8.

Wat is de locatie van Autorijschool Orhan?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio Utrecht.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Learn fast en Verkeersschool Striekwold B.V..

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Orhan

Slagingspercentage

38

Aantal examens

87

E-mail

info@autorijschoolorhan.nl

Telefoon

(030) 261 85 83

Adres

Saharadreef 14

Postcode

3564CV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301600480000

Rijschoolnummer

0608A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Orhan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo