Rijschool Schonenburg

Alles over Rijschool Schonenburg.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schonenburg is 77%, 148 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Eerst theorieles volgen? Bij deze rijschool kan dat voor: auto. Ga je voor lessen bij Rijschool Schonenburg? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Schonenburg.

Je vindt de school in Houten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: De Weide 19, 3993DS Houten. Stuur ze meteen een bericht: info@schonenburg.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (030) 637 94 77. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, schonenburg.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 301033680000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6146F3.

Waar bezoek ik Rijschool Schonenburg precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Houten.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Houten. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Dahri en Rijschool Lemrini.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Schonenburg

Slagingspercentage

77

Aantal examens

148

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@schonenburg.nl

Telefoon

(030) 637 94 77

Website

schonenburg.nl

Adres

De Weide 19

Postcode

3993DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301033680000

Rijschoolnummer

6146F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schonenburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo