Rijschool Schonenburg

Alles wat je wilt weten over Rijschool Schonenburg.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schonenburg is 68%, 198 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Ga je van start met les bij Rijschool Schonenburg? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Utrecht. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook les met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Schonenburg.

De rijschool is gevestigd in Houten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: De Weide 19, 3993DS Houten. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@schonenburg.nl. De school is telefonisch bereikbaar op (030) 637 94 77. Deze school heeft een eigen site: schonenburg.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 301033680000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6146F3.

Waar bezoek ik Rijschool Schonenburg precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Houten.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Houten. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Rijzicht en Autorijschool Paul Lam B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Schonenburg

Slagingspercentage

68

Aantal examens

198

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@schonenburg.nl

Telefoon

(030) 637 94 77

Website

schonenburg.nl

Adres

De Weide 19

Postcode

3993DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301033680000

Rijschoolnummer

6146F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schonenburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo