Rijschool Schonenburg Houten ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Schonenburg

Alle details over Rijschool Schonenburg.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schonenburg ligt op 68%, 106 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je voor rijles bij Rijschool Schonenburg? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie oefenen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan!

Heeft deze school keurmerken?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Schonenburg.

De rijschool is te vinden in Houten. Op zoek naar de adresgegevens? De Weide 19, 3993DS Houten. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (030) 637 94 77. De school heeft een eigen site: schonenburg.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 301033680000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6146F3.

Waar vind je Rijschool Schonenburg (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in de buurt van Houten.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Houten. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Nowee en Autorijschool Rij-Mo.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Schonenburg

Slagingspercentage

68

Aantal examens

106

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

schonenburg.nl

Adres

De Weide 19

Postcode

3993DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301033680000

Rijschoolnummer

6146F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schonenburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo