Rijschool Schonenburg

Lees alles over Rijschool Schonenburg.

Praktijkles volg je hier met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Schonenburg ligt op 72%, 140 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Lees hier meer over theorieboeken en bekijk onze top 3. Rijles volgen bij Rijschool Schonenburg? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Utrecht.

Heeft de school een keurmerk?

De rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Opleiders die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool verzekerd van hoge leskwaliteit.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Schonenburg.

De school heet een locatie in Houten. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: De Weide 19, 3993DS Houten. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (030) 637 94 77. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: schonenburg.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 301033680000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 6146F3.

In welke plaats vind ik Rijschool Schonenburg (kaart en route)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in regio Houten.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Houten. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Rijschool Yoox en Verkeersschool Attent.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Schonenburg

Slagingspercentage

72

Aantal examens

140

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 637 94 77

Website

schonenburg.nl

Adres

De Weide 19

Postcode

3993DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301033680000

Rijschoolnummer

6146F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Schonenburg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo