Autorijschool Sense

Lees meer over Autorijschool Sense.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sense is 39%, 33 personen legden examen af (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool Sense? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam*. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Sense.

Deze rijschool is gevestigd in Berkel En Rodenrijs. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Lisztstraat 6, 2651VL Berkel En Rodenrijs. Stuur ze meteen een bericht: info@senserijopleidingen.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 41 82 55 37. De rijschool heeft een eigen site: senserijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 272570500000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 4025K8.

Waar bezoek je Autorijschool Sense precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Berkel En Rodenrijs.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Berkel En Rodenrijs. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool De Vlinder en Autorijschool Poldervaart.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Sense

Slagingspercentage

39

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@senserijopleidingen.nl

Telefoon

06 41 82 55 37

Website

senserijopleidingen.nl

Adres

Lisztstraat 6

Postcode

2651VL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

272570500000

Rijschoolnummer

4025K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sense”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo