Autorijschool Randstad

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Randstad.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Randstad ligt op 50%, 16 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Randstad? Dan kies je uit 1 examenlocaties: Utrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Randstad.

Deze rijschool vind je in Utrecht. De adresgegevens: Hooft Graaflandstraat 28A, 3525VV Utrecht. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 14 66 69 00, of (030) 228 80 25. Ze hebben een eigen website met meer informatie: rijschoolrandstad.nl. Het KvK-nummer van de school is 301681250000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 5089R8.

Waar vind ik Autorijschool Randstad?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Utrecht.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Uithof en Autorijschool Akanni.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Randstad

Slagingspercentage

50

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 14 66 69 00

Telefoon-nr

(030) 228 80 25

Website

rijschoolrandstad.nl

Adres

Hooft Graaflandstraat 28A

Postcode

3525VV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301681250000

Rijschoolnummer

5089R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Randstad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo