Movere Rij-opleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over Movere Rij-opleidingen.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Movere Rij-opleidingen is 22%, 9 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Movere Rij-opleidingen? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Alle contact- en adresgegevens van Movere Rij-opleidingen.

Je vindt deze school in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Braziliedreef 49, 3563CL Utrecht. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 12 38 16 58. Het KvK-nummer van deze rijschool is 836218730000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9525K8.

In welke plaats vind je Movere Rij-opleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Utrecht.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Utrecht. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Auto- en Motorrijschool K. Eimers en Learn fast.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Movere Rij-opleidingen

Slagingspercentage

22

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 12 38 16 58

Adres

Braziliedreef 49

Postcode

3563CL

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

836218730000

Rijschoolnummer

9525K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Movere Rij-opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo