Marco van Biljouw

Ontdek alles over Marco van Biljouw.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Marco van Biljouw is 73%, 11 personen deden examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Marco van Biljouw? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Marco van Biljouw.

De rijschool is gevestigd in Utrecht. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Lijsterstraat 44BS, 3514TD Utrecht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 15 04 62 66. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 618595830000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9586F8.

Waar zit Marco van Biljouw precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Morssink Autorijschool en Rijschool Elif.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Marco van Biljouw

Slagingspercentage

73

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 04 62 66

Adres

Lijsterstraat 44BS

Postcode

3514TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

618595830000

Rijschoolnummer

9586F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Marco van Biljouw”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo