Autorijschool Ramon

Lees meer over Autorijschool Ramon.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ramon is 29%, 17 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool Ramon? Je examen doe je bij één van de 2 CBR afrijdlocaties: Spijkenisse, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Ramon.

Deze school vind je in Poortugaal. Dit zijn de adresgegevens: mr P Cornelisz Vermaatln 40, 3176XC Poortugaal. Bel de rijschool op, (010) 501 53 52. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 244907570000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0791A7.

Waar bezoek ik Autorijschool Ramon (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Poortugaal.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Poortugaal. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool On the Road en Rijschool Onno Knoth h.o.d.n. Rijles Zonder Stress.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Ramon

Slagingspercentage

29

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Telefoon

(010) 501 53 52

Adres

mr P Cornelisz Vermaatln 40

Postcode

3176XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

244907570000

Rijschoolnummer

0791A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Tom

    Niet aan te raden. Hij is verliest snel zijn temperament wanneer er een foutje gemaakt wordt en kan soms ook tegen je te keer gaan. Hij geeft het gevoel soms dat je een debiel bent die niet kan nadenken en toont weinig empathie. Niet dat hij heel slecht les geeft, maar het is iedere les maar weer de vraag of hij kwaad wordt en je met een slecht gevoel de auto uitstapt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo