Autorijschool Ramon

(1 klantbeoordeling)

Lees meer over Autorijschool Ramon.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ramon ligt op 30%, 23 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Les je bij Autorijschool Ramon? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 3 examenlocaties van CBR: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Ramon.

De school heet een locatie in Poortugaal. Dit zijn de adresgegevens: mr P Cornelisz Vermaatln 40, 3176XC Poortugaal. De school is telefonisch bereikbaar via (010) 501 53 52. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244907570000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0791A7.

Waar vind je Autorijschool Ramon (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Poortugaal.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Poortugaal. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Jantine en Rijschool Kapitaal.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Autorijschool Ramon

Slagingspercentage

30

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Telefoon

(010) 501 53 52

Adres

mr P Cornelisz Vermaatln 40

Postcode

3176XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

244907570000

Rijschoolnummer

0791A7

1 review for Autorijschool Ramon

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Tom

    Niet aan te raden. Hij is verliest snel zijn temperament wanneer er een foutje gemaakt wordt en kan soms ook tegen je te keer gaan. Hij geeft het gevoel soms dat je een debiel bent die niet kan nadenken en toont weinig empathie. Niet dat hij heel slecht les geeft, maar het is iedere les maar weer de vraag of hij kwaad wordt en je met een slecht gevoel de auto uitstapt.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo