Autorijschool Ramon

Alle gegevens van Autorijschool Ramon.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ramon is 50%, 26 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijles bij Autorijschool Ramon? Het afrijden is dan bij een van de 4 CBR afrijdlocaties: Zoetermeer, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Ramon.

De rijschool heeft een locatie in Poortugaal. Hier de adresgegevens van deze rijschool: mr P Cornelisz Vermaatln 40, 3176XC Poortugaal. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (010) 501 53 52. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244907570000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0791A7.

Waar vind je Autorijschool Ramon (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige rijscholen in regio Poortugaal.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Poortugaal. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Inter en Autorijschool Martin Oostrum.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Ramon

Slagingspercentage

50

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Telefoon

(010) 501 53 52

Adres

mr P Cornelisz Vermaatln 40

Postcode

3176XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

244907570000

Rijschoolnummer

0791A7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ramon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo