Rijschool Dreamteam

Alles wat je wilt weten over Rijschool Dreamteam.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Dreamteam ligt op 88%, 8 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool Dreamteam? Dan heb je keus uit 1 CBR-examenlocaties: Spijkenisse. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Dreamteam.

Deze school heeft een locatie in Capelle Aan Den Ijssel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Floridaweg 3, 2905AD Capelle Aan Den Ijssel. Bellen kan via: 06 30 06 90 10. Het KvK-nummer van de rijschool is 747323070000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9633X5.

In welke plaats vind ik Rijschool Dreamteam precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Capelle Aan Den Ijssel.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Capelle Aan Den Ijssel. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: De Wegmeester Rijopleiding en Rijschool Lale.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Dreamteam

Slagingspercentage

88

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 06 90 10

Adres

Floridaweg 3

Postcode

2905AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

747323070000

Rijschoolnummer

9633X5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Dreamteam”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo