Autorijschool Klaver

Alle informatie over Autorijschool Klaver.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Klaver ligt op 38%, 26 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Klaver? Dan heb je keus uit 3 CBR-locaties: Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Klaver.

Deze rijschool heeft een locatie in Rhoon. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Anthony van Hobokenstr 46, 3161KS Rhoon. Per e-mail bereik je ze op boulak340@hotmail.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 46 34 76 49. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: rijschoolkhalid.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 243711870000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3073X8.

Waar vind ik Autorijschool Klaver precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Rhoon.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rhoon. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: “COLLECTIEF” Rijopleidingen en Verkeersschool *Eco*.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Klaver

Slagingspercentage

38

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

boulak340@hotmail.com

Telefoon-nr

06 46 34 76 49

Website

rijschoolkhalid.nl

Adres

Anthony van Hobokenstr 46

Postcode

3161KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

243711870000

Rijschoolnummer

3073X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Klaver”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo