Autorijschool Petrus

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Petrus.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Petrus is 63%, 16 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Start je met les bij Autorijschool Petrus? Je kunt kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Eemnes. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een aangepaste auto, automaat personenauto. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek cbr.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Petrus.

Je vindt deze school in Almere. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Operetteweg 86, 1323VC Almere. Stuur ze een mailtje, rijschool_petrus@hetnet.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (036) 531 49 25, of (036) 533 43 29. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolpetrus.nl. Het KvK-nummer van deze school is 390349140000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 3138Z2.

Waar bezoek ik Autorijschool Petrus (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Almere.

Klik hier voor meer Rijscholen in Almere. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool De Daily Driver en SAMM.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Petrus

Slagingspercentage

63

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschool_petrus@hetnet.nl

Telefoon

(036) 531 49 25

Telefoon-nr

(036) 533 43 29

Website

rijschoolpetrus.nl

Adres

Operetteweg 86

Postcode

1323VC

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

390349140000

Rijschoolnummer

3138Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Petrus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo